ברוסקטה חציל עבה
ברוסקטה חציל שמנמן עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, זיתי קלמטן, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 65%. מתכונים דומים: חציל עם רוטב עגבניות שמנמן, ברוסקטה חצילים, ו ברוסקטה חצילים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
בקערה גדולה זורקים את החציל עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את החציל על מגש חצי גיליון מרופד בנייר אפייה. שמרו את הקערה. מכניסים לתנור ואופים עד לחרוך יפה, בערך 15 עד 20 דקות.
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ואת השום. מבשלים עד שהשום משחים, בערך 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -3 עד 4 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מוציאים את החציל מהתנור ומעבירים אותו חזרה לאותה קערה בה הושלך לפני האפייה.
מוסיפים את תערובת הבצל, הזיתים, הצלפים והפלפלים האדומים הקלויים. לזרוק לשלב.
מוסיפים את חומץ השרי, הפטרוזיליה הטרייה והאורגנו וזורקים עד לפיזור אחיד של החומרים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 25 עד 30 דקות כדי להתקרר ולהתחתן עם הטעמים.
בקערה קטנה שלבו את 2 כפות שמן הזית הנותרות, המלח והפלפל, לפי הטעם, ואת הפפריקה המעושנת.
מורחים את תערובת השמן משני צידי כל חתיכת לחם.
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה וצולים את הלחם עד שנוצרים סימני גריל, הופכים פעם אחת.
מוציאים את החציל מהמקרר וכף כ -2 כפות גדושות על גבי כל נתח לחם.