קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

ברוסקטה ירקות בגריל

ברוסקטה ירקות בגריל
צריך מתאבן צמחוני? ברוסקטה ירקות בגריל יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם לחם שאור באגט, עגבניות שזיפים, גבינת מוצרלה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו למחרת סתיו ירקות ברוסקטה, ברוסקטה ירקות חריף, ו ברוסקטה בגריל עם פלפלים אדומים וצהובים בגריל, שמן גורגונזולן ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מברשת רוטב על שני הצדדים של פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
חותכים פרוסות סקווש לרוחב לשניים; מניחים על לחם. למעלה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
גריל 6 עד 8 דקות. או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין