ברוסקטה משמש ועוף
משמש וברוסקטה עוף יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 344 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שימורי משמש, לחם ג'בטה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ברוסקטה משמש ועוף, עוף ברוסקטה, ו עוף ברוסקטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
פורסים את הלחם ל10 פרוסות, כל אחד בעובי של 1/2 אינץ'.
מברשת פרוסות הלחם עם שמן זית ולסדר על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 עד 15 דקות עד פריך וזהב. מגניב לטמפרטורת החדר.
מורחים כל פרוסה של הלחם הקלוי עם שימורי משמש ולאחר מכן מניחים פרוסת הגבינה על גבי. סדר את העוף פרוס על גבי הגבינה.
חותכים כל חתיכה של פרושוטו לשניים ומניחים על גבי העוף.
תעביר את הברוסקטה למגש הגשה.
טפטוף עם שמן זית כתית ומגישים.