ברוסקטה סלט קצוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Bruschettan סלט קצוץ. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך רוטב, שמן זית, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט קצוץ עם חומוס קלוי (הסלט הקצוץ האהוב עליי), סלט קצוץ, ו סלט קצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. על גיליון עוגיות ungreased, לארגן פרוסות לחם. בקערה קטנה, מערבבים שמן ושום; מברשת על לחם.
אופים 8 עד 10 דקות או עד יבש קלוי. להפריש להתקרר.
בקערה בינונית, מערבבים את שאר המרכיבים למעט בזיליקום וגבינה. עם כפית מחוררת, תערובת עגבניות כף באופן שווה על טוסטים. למעלה עם בזיליקום וגבינה.