ברוסקטה עגבניות והרב טריות
עגבניות טריות והרב ברוסקטה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו לחם, תערובת איטלקית של חמש גבינות, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ברוסקטה עגבניות טריות, צדפות ג'ינג'ר ועשב בגריל עם ברוסקטה עגבניות, ו ברוסקטה עגבניות טריות עם מתכון בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם ל 24 פרוסות; מניחים על באח של גריל.
גריל 1 עד 1-1 / 2 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
בינתיים, לשלב מרכיבים שנותרו. כף שווה על פרוסות טוסט ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.