ברוסקטה עם טפנד זיתים ירוק כפרי
מתכון ברוסקטה עם טפנד זיתים ירוק כפרי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עלים מלוחים, אנשובי מלא במלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. נסו ברוסקטה עם גבינת עיזים וטפנד זיתים, טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), ו טפנד זיתים ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
עם מרגמה ועלי, להלום את השום ואנשובי למשחה חלקה עם קמצוץ של מלח. במעבד מזון, לשלב את הזיתים ואת צלפים ואת הדופק עד החומרים קצוצים בערך.
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים את השום-רסק אנשובי, עשבי תיבול, שמן זית וביצים.
מורחים טפנד על הלחם בגריל.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות