קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ברוסקטה עם טפנד זיתים ירוק כפרי

ברוסקטה עם טפנד זיתים ירוק כפרי
מתכון ברוסקטה עם טפנד זיתים ירוק כפרי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עלים מלוחים, אנשובי מלא במלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. נסו ברוסקטה עם גבינת עיזים וטפנד זיתים, טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!), ו טפנד זיתים ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם מרגמה ועלי, להלום את השום ואנשובי למשחה חלקה עם קמצוץ של מלח. במעבד מזון, לשלב את הזיתים ואת צלפים ואת הדופק עד החומרים קצוצים בערך.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים את השום-רסק אנשובי, עשבי תיבול, שמן זית וביצים.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים טפנד על הלחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1
גודל
2
Per Tbs., קלוריות
1
30, שומן
2
3, קלוריות שומן
1
25, שומן רווי
2
5, חלבון
3
1, שומן חד רווי
4
2, פחמימות
5
230, כולסטרול
6
15, סיבים
7
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
1, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן