ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורש עגבניות רומא, שמן זית, עלי טרגון, מלח ופלפל כשר. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ג'בטה קלויה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, שרימפס צלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון, ו ברוסקטה סלק עם גבינת עיזים טרגון כתומה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לטוסטים: הכניסו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד להזהבה בהירה, כ -10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. משפשפים את הטוסטים החמים עם הצד החתוך של השום. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
לציפוי: במחבת בינונית מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם רכים, כ -2 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים עד שהשרימפס ורודים ומבושלים כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
שום
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוציאים את השרימפס וקוצצים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
8
באותה מחבת מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, כ -4 דקות. הפעל את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את היין ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים 2 דקות. מערבבים את הציר ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
10
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הטרגון, הארוגולה, גבינת המסקרפונה והשרימפס הקצוץ. מערבבים עד שהתערובת שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הטוסטים על צלחות הגשה ומזלפים את הרוטב.
יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת עבור ברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.