קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה

ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה
ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים של הר ד ' אובר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת דורש עגבניות רומא, שמן זית, עלי טרגון, מלח ופלפל כשר. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ג'בטה קלויה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, שרימפס צלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון, ו ברוסקטה סלק עם גבינת עיזים טרגון כתומה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לטוסטים: הכניסו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד להזהבה בהירה, כ -10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. משפשפים את הטוסטים החמים עם הצד החתוך של השום. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לציפוי: במחבת בינונית מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם רכים, כ -2 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים עד שהשרימפס ורודים ומבושלים כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
שוםשום
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוציאים את השרימפס וקוצצים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
8
באותה מחבת מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, כ -4 דקות. הפעל את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את היין ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים 2 דקות. מערבבים את הציר ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
10
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הטרגון, הארוגולה, גבינת המסקרפונה והשרימפס הקצוץ. מערבבים עד שהתערובת שמנת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הטוסטים על צלחות הגשה ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מלח ופלפלמלח ופלפל
טרגוןטרגון
ארוגולהארוגולה
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מפזרים מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת עבור ברוסקטה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים ללחם חתוך טרי ואפרסק העולה לקדמת הבמה.