קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ברוסקטה עצלנית

ברוסקטה עצלנית
ברוסקטה עצלנית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3692 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח שום, לחם, תערובת גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. מתכונים דומים: הילד העצלן., לזניה של יום עצל, ו לזניה עצלנית.

הוראות

1
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים יחד את שמן הזית ואבקת השום בכוס או בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מברשת על פרוסות הלחם. מכסים כל חתיכת לחם עם פרוסות עגבניות, ואז מפזרים עם כמה גבינה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
גבינהגבינה
לחםלחם
5
טפטוף רק קצת שמן זית על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
6
לצלות במשך 3 עד 5 דקות, עד גבינה נמסה לחם קלוי. ודא שאתה לפקוח עין על זה-זה לא לוקח הרבה זמן!
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.