ברוסקטה פטריות ועגבניות
המתכון פטריות ברוסקטה עגבניות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינת מוצרלה, לחם, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו פטריות פורטבלה וברוסקטה עגבניות מיובשות, ברוסקטה פטריות, ו ברוסקטה פטריות וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה בשכבה אחת.
פרוסות לחם צלוי עד קלוי, 1 עד 2 דקות; לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה.
הסר פרוסות קלויות ולהניח בצד על תבנית אפייה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ירוק, שום, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה עד פטריות מתרככות ועסיסיות, כ 5 דקות. שים את התערובת בצד.
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות עם חומץ בלסמי בקערה ומניחים בצד.
למעלה כל פרוסת לחם קלוי עם תערובת פטריות ולהפיץ תערובת עגבניות על גבי.
מורחים גבינת מוצרלה על כל מתאבן. חזור אל broiler עד גבינה נמסה ברוסקטה הם חמים, על 5 דקות.