קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה שום ארטישוק מתוק

ברוסקטה שום ארטישוק מתוק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו ברוסקטה ארטישוק, ברוסקטה ארטישוק, ו ברוסקטה ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לבשל ארטישוק על פי הוראות החבילה; מגניב קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3
מערבבים ארטישוק ו-8 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה; מטגנים 2 דקות בכל צד או עד קלוי קלות. מחלקים תערובת ארטישוק באופן שווה בין פרוסות לחם. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך