קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה שום ארטישוק מתוק

ברוסקטה שום ארטישוק מתוק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו ברוסקטה ארטישוק, ברוסקטה ארטישוק, ו ברוסקטה ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לבשל ארטישוק על פי הוראות החבילה; מגניב קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3
מערבבים ארטישוק ו-8 המרכיבים הבאים בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה; מטגנים 2 דקות בכל צד או עד קלוי קלות. מחלקים תערובת ארטישוק באופן שווה בין פרוסות לחם. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך