ברוקולי דגים לאפות
ברוקולי אפיית דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פילה דגים, גבינת צ'דר, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. . עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אפיית דגים איטלקית, דגים בריאים אופים, ו אספרגוס דגים לאפות.
הוראות
מסדרים ברוקולי בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. למעלה עם דגים.
מערבבים מרק וחלב ושופכים על דגים.
מערבבים פירורי לחם, חמאה ופפריקה ומפזרים על גבי.
אופים ב 450 מעלות F במשך 20 דקות או עד הדג נעשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.