ברוקולי ופריטטה צ'דר
ברוקולי ופריטטה צ'דר עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני יש 218 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם צ'דר, ברוקולי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי, צ'דר & פריטטה תרד, מיני פריטטה אפויה עם ברוקולי, בייקון וצ'דר חד, ו Jalapeño-צ'דר פריטטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להפריד 4 של הביצים, לשים את הלבנים לתוך קערה בגודל בינוני להשליך את החלמונים.
מוסיפים את 4 ביצים שלמות 2 כפות מים ללבנים ולטפטף היטב.
במחבת nonstick בינונית avenproof לחמם את השמן מעל להבה בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח וכמה פניות פלפל.
יוצקים את תערובת הביצים על הירקות במחבת מכסה אותם באופן שווה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולתת לבשל עד תערובת הביצה נקבעה סביב הקצוות אבל הוא קצת נוזלי באמצע, על 8 דקות.
בינתיים, מחממים את המטגן.
מניחים את המחבת תחת המטאטא על 2 אינץ ' מהחום עד פני השטח מוגדר וחום זהוב, 1 עד 2 דקות. היזהר לא לבשל יתר על המידה או תערובת הביצים תהפוך קשה.
חותכים את פריטטה ל8 טריזים ומגישים.