קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי ושעועית ירוקה

ברוקולי ושעועית ירוקה
המתכון ברוקולי ושעועית ירוקה יכול להתבצע בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 128 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, שעועית ירוקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 88%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: ברוקולי ושעועית ירוקה, שעועית ירוקה, ברוקולי וקישואים, ו שעועית ירוקה, ברוקולי ובורגול.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה 6 ליטר מים מומלחים. הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים ברוקולי לסיר ומבשלים שתי דקות. אתה רק רוצה להרתיח את הברוקולי בשלב זה מכיוון שתקפיץ אותו בהמשך. בעזרת מסננת עכביש מוציאים את הברוקולי מהסיר ומזעזעים אותו בקערת מי קרח. כאשר ברוקולי הוא מגניב לחלוטין, למקם אותו במסננת ולאפשר לנקז. רענן את קערת מי הקרח. מחזירים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים 4 דקות. כמו הברוקולי, אתה רק רוצה להרתיח את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
4
מוציאים שעועית ירוקה מהסיר בעזרת מסננת עכביש ומוסיפים למי קרח. כאשר שעועית ירוקה הם לגמרי מגניב, להוסיף אותם מסננת ולאפשר לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
במחבת מטגנת גדולה מחממים שמן זית. כשכמעט מעשנים מוסיפים את השום ומקפיצים כ - 45 שניות. כשהשום מתחיל להשחים, מוציאים מיד וזורקים. בישול יתר של השום יעניק למנה טעם מר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים למחבת את פתיתי הפלפל האדום, הברוקולי והשעועית הירוקה ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים מיד.