ברוקולי ותבשיל בצל
ברוקולי ותבשיל בצל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך ברוקולי, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברוקולי ותבשיל בצל, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו ברוקולי וקיש בצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים סל ספינת קיטור בסיר מעל מים רותחים, ולאדות את הברוקולי על 5 דקות, עד למכרז.
מניחים את הבצלים בסיר נפרד עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך. מסדרים את הברוקולי והבצל בצלחת מוכנה.
ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני, ומערבבים את הקמח עד חלקה. תערובת בחלב עד מעובה. להתמזג בגבינת שמנת עד מומס.
יוצקים את התערובת על הברוקולי והבצל.
מפזרים גבינת צ ' דר, העליון עם פירורי לחם.
אופים מכוסים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
הסר כיסוי, ולהמשיך לאפות 30 דקות, עד השחמה קלה.