ברוקולי מוקפץ חריף
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי מוקפץ חריף, שום מוקפץ ברוקולי-חריף, ו רוטב ברוקולי חריף עם שום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מרתיחים סיר מים. הכינו קערה גדולה של מי קרח.
חותכים את הברוקולי לפרחים. כשהמים רותחים, מוסיפים את הברוקולי. לבשל במשך 30 שניות. מיד לנקז ולהוסיף אותם לקערת מי קרח. כאשר מגניב, לנקז היטב.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית. כאשר הוא חם, מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד קלוי, לא נותנים לו לשרוף.
מוסיף את הברוקולי, לזרוק מעיל עם שמן ושום, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיף את ציר העוף ורוטב צ ' ילי חם, להעלות את החום לגבוה, ומבשלים עד הברוקולי הוא פשוט רך, על 2 דקות.
מגישים מיד עם שרימפס בגריל, אם משתמשים.