ברוקולי מטוגן עם נקניק הודו
ברוקולי מטוגן עם נקניק הודו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך פרחי ברוקולי, עגבניות שרי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרוב מטוגן וכרישה עם נקניק הודו, נקניק הודו עם ברוקולי, ו נקניק הודו ופסטה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ללא מקל בגודל 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מבשלים קציצות נקניק בשכבה אחת, והופכים פעם אחת, עד משחימים היטב משני הצדדים וכבר לא ורודים במרכז, בערך 8 דקות בסך הכל.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים שמן, בצל ושום ומבשלים עד הבצל הוא צולע ומתחיל חום, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים יין ומפזרים מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך כאשר פירסינג, 4 עד 6 דקות.
מערבבים בעדינות נקניק ועגבניות ומבשלים רק עד חם, על 1 דקה.