ברוקולי מק וגבינה עם תוספת בייקון ותפוחי אדמה
ברוקולי מקרוני וגבינה עם ציפוי בייקון ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 887 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. . לכו לחנות ותביאו את התיבול של אדובו, בייקון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם גבינה וציפוי בייקון, בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
חום 1 כפית חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בברוקולי ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות.
לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית הנותרים של חמאה, וחלב בקערה גדולה. מתבלים במלח, פלפל ותיבול אדובו. מערבבים ב 1 כוס גבינת צ ' דר, 1 כוס גבינת מוצרלה, תערובת ברוקולי וחצי של נאגטס תפוחי אדמה.
מניחים מקרוני לתבנית האפייה ושופכים את תערובת הגבינה על הפסטה, ערבוב טוב. למעלה עם כוס 1 הנותרים של גבינת צ ' דר, 1 כוס מוצרלה, בייקון, נאגטס תפוחי אדמה. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 40 עד 45 דקות.