ברוקולי מקורמל עם שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי מקורמל עם שום. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו ברוקולי, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו ברוקולי מקורמל עם שום, ברוקולי מקורמל עם שום, ו ברוקולי עם שום מקורמל וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הברוקולי, חותכים את הצד, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה עשירה בתחתית, כ 8 דקות.
מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עד הברוקולי הוא רק רך והמים התאדו, כ 7 דקות.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית יחד עם השום והפלפל האדום הכתוש ומבשלים חשופים עד השום הוא חום זהוב, כ 3 דקות.מתבלים את הברוקולי במלח ופלפל שחור, טפטוף עם מיץ לימון ומגישים.