ברוקולי עם פירורי לימון
ברוקולי עם פירורי לימון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם מלח כשר, לחם, פרחי ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם פירורי לימון שום, ברוקולי עם פירורי שום קלויים, ו ברוקולי קלוי עם פירורי לחם חמאה.
הוראות
מערבבים את הלחם במעבד מזון או בבלנדר כדי להכין פירורי לחם. ממיסים את החמאה במחבת קטנה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומטוגנים על אש בינונית עד קלוי. מגררים את ההתלהבות מלימון.
חותכים את הלימון לשניים וסוחטים את המיץ מחצי למחבת.
מוסיפים את המלח ואת כמה טחנות של פלפל שחור ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד יבש. (פירורי לימון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים קדימה. כף לתוך שקית ניילון ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.)
מיקרוגל הברוקולי על פי הוראות החבילה. (אם משתמשים בברוקולי טרי, ערמו את הפרחים על צלחת בטוחה במיקרוגל ומפזרים כמה כפות מים. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל 3 עד 5 דקות או עד למכרז פריך.)
הסר ומפזרים עם פירורי לימון.
מבשלים את פרחי הברוקולי ישר בשקית למיקרוגל שלהם. לא מחכים שהמים ירתחו. ושוב, אין סיר נוסף לנקות.