קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

ברוקולי-פקורינו גרטינאטה

ברוקולי-פקורינו גרטינאטה
ברוקולי-פקורינו גרטינאטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, ברוקולי, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי-פקורינו Gratinata, Orecchiette עם ברוקולי פקורינו, ו פסטה ברוקולי ופקורינו פסטו.

הוראות

1
מבשלים ברוקולי במים מלוחים רותחים עד פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
ניקוז ומגניב.
3
חותכים פרחים לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מעיל gratin סגלגל גדול או צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ ' עם חמאה. מסדרים פרוסות ברוקולי, חופפים בנוחות, בשורות בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4
מפזרים פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור. נקודה עם 1/4 כוס חמאה, ואז מפזרים גבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים gratinatauncovered עד גבינה מותכת ברוקולי צמרות חום, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן