ברוקולי-פקורינו גרטינאטה
ברוקולי-פקורינו גרטינאטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, ברוקולי, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי-פקורינו Gratinata, Orecchiette עם ברוקולי פקורינו, ו פסטה ברוקולי ופקורינו פסטו.
הוראות
מבשלים ברוקולי במים מלוחים רותחים עד פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 5 דקות.
חותכים פרחים לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מעיל gratin סגלגל גדול או צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ ' עם חמאה. מסדרים פרוסות ברוקולי, חופפים בנוחות, בשורות בצלחת.
מפזרים פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור. נקודה עם 1/4 כוס חמאה, ואז מפזרים גבינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
אופים gratinatauncovered עד גבינה מותכת ברוקולי צמרות חום, כ 20 דקות.