ברי אלוהות מנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברי אלוהות מנטה. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 115 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: ברי אלוהות מנטה, ברי שיבולת שועל מנטה, ו חטיפי שוקולד מנטה.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים.
פיצול שעועית וניל; לגרד זרעים לתוך קערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
הוסף חמאה וסוכר כוס 1; הכה במהירות בינונית 2 דקות או עד שמנת.
מוסיפים תערובת קמח; לנצח עד מעורבב.
שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13-x 9 אינץ 'עם נייר קלף, המאפשר 2 עד 3 אינץ' להאריך על הצדדים; קל גריז נייר קלף. לחץ על הבצק לתחתית המחבת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב.
בינתיים, מערבבים יחד סירופ תירס, 1/4 כוס מים, ונותר 1 כוס סוכר בסיר קטן על חום גבוה, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. לבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 250 (7 עד 8 דקות).
בעוד סירופ מבשל, להכות חלבונים ביצה במהירות בינונית, באמצעות מצורף לטאטא, עד קצף.
כאשר סירופ מגיע 250, להכות חלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס. בעוד מיקסר פועל, בהדרגה להוסיף סירופ חם חלבונים ביצה. להגביר את המהירות גבוהה; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. (
התערובת עדיין צריכה להיות חמה.)
מוסיפים וניל ומנטה תמציות, ומכים במהירות בינונית רק עד בשילוב. מקפלים פנימה 1/2 סוכריות מנטה כוס.
עבודה במהירות, להפיץ תערובת על בסיס עוגיות חם, באמצעות סכין חמאה או מרית אופסט.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס מרוסק מנטה, מגניב.
הרם תערובת ממחבת, באמצעות צדדי נייר קלף כמו ידיות; לחתוך לתוך 32 ברים.