ברי אפוי עם שום קלוי
אפוי ברי עם שום קלוי הוא לקטו אובו צמחוני הר העבודה. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בגט לחם, שמן זית, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 46%. מתכונים דומים: עקיצות ברי אפויות עם זיתים ושום קלוי וכלי מטבח פריכים, שום קלוי וברי קרוסטיני, ו מרק שום קלוי וברי.
הוראות
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מברישים בשמן 1-1 / 2 כפיות; מפזרים רוזמרין. עוטפים בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך.
בינתיים חותכים את הרביע העליון מכיכר הלחם; חלול בזהירות מספיק מתחתית הלחם כדי שהגבינה תתאים. קוביית הסיר לחם; להפריש.
מגניב שום במשך 10-15 דקות. מנמיכים את האש ל-375 ש. סוחטים שום מרוכך לקערה ומועכים בעזרת מזלג; מורחים על גבינה. להחליף לחם למעלה; מברשת מחוץ לחם עם שנותר שמן. עוטפים בנייר כסף כבד.
אופים 45-50 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם בגט קלוי, ענבים וקוביות לחם שמורות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.