ברי במאפה עלים עם רוטב חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברי בצק עלים עם רוטב חמוציות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך ביצה, מיץ תפוזים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברי במאפה עלים עם רוטב חמוציות, זר מאפה אוכמניות וברי עלים, ו בצק עלים עטוף ברי חמוציות.
הוראות
בסיר 1 ליטר, מערבבים חמוציות, סוכר חום ומיץ תפוזים.
חום לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות; להפחית את החום. מבשלים חשפו 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת מתעבה חמוציות במכרז. מערבבים בקליפה כתומה; להסיר מן החום.
במחבת 8 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני. מבשלים שקדים בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב; להסיר מן החום.
תנור חום 204°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. על משטח מקומח קלות, רול מאפה לתוך מלבן 16x9 אינץ'.
לגזור אחד 8 1/2 אינץ 'מעגל אחד 7 אינץ' מן הבצק.
מניחים סיבוב גבינה במרכז מעגל גדול. רוטב אוכמניות עם כפית ושקדים על גבינות. תביא מאפה למעלה ולחץ סביב הצד של גבינה.
מברשת קצה העליון של מאפה עם ביצה.
מקם מעגל 7 אינץ ' על גבי, לחיצה על קצה לאטום.
מברשת למעלה בצד של מאפה עם ביצה.
חותכים קישוטים הנותרים מאפה ומסדרים על גבי; מברשת עם ביצה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליון עוגיות על מתלה תיל 1 שעה לפני ההגשה.