קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

ברי ופטריות מרלו נושכות

ברי ופטריות מרלו נושכות
ברי ופטריות מרלו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 65 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מרלו, קונכיות פילו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגיות דובדבן מרלו, מרלו עוף עם פטריות, ו פטריות בגריל עם הפחתת מרלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
אופים את הפגזים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו מגניב בזמן שאתה עושה את המילוי.
5
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את השאלוט ושום, ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר הפטריות שחררו את הנוזל שלהם, מוסיפים את היין ואת הקורנית ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
טימיןטימין
ייןיין
7
חותכים את גבינת ברי ל -15 חתיכות קטנות. מחלקים את תערובת הפטרייה בין פגזי הפילו. מעל כל אחד עם חתיכת הגבינה. החזירו את הקונכיות לתנור ואפו עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
פטריותפטריות
גבינהגבינה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ברי.ברי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
להעביר את הנשיכות למגש הגשה.
9
מקשטים עם עירית ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית