ברי ופטריות מרלו נושכות
ברי ופטריות מרלו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 65 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מרלו, קונכיות פילו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגיות דובדבן מרלו, מרלו עוף עם פטריות, ו פטריות בגריל עם הפחתת מרלו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים את הפגזים על פי הוראות החבילה.
בואו מגניב בזמן שאתה עושה את המילוי.
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את השאלוט ושום, ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר הפטריות שחררו את הנוזל שלהם, מוסיפים את היין ואת הקורנית ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 5 דקות.
חותכים את גבינת ברי ל -15 חתיכות קטנות. מחלקים את תערובת הפטרייה בין פגזי הפילו. מעל כל אחד עם חתיכת הגבינה. החזירו את הקונכיות לתנור ואפו עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות.
להעביר את הנשיכות למגש הגשה.
מקשטים עם עירית ומגישים חם.