עוגיות סוכר סומאק
עוגיות סוכר סומאק דורש על 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם קמח, חמאה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו עוף עם בצל וסומאק (דג'ג'דו-בסאלי ווה סומאק), עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), ו עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה והסוכר עד לאיחוד אמיתי.
מערבבים את הקמח, הסומאק, אבקת האפייה והמלח, ואז מוסיפים לחמאה המוקרמת לאט, מערבבים יחד עד שנוצר בצק. מחלקים את הבצק לשליש, עוטפים בנייר שעווה ומכניסים למקפיא לצינון מהיר למשך 45 דקות.
מעבירים את הבצק למקרר כדי לשמור על קור רוח תוך כדי גלגול. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
על שירות עבודה נקי, מפזרים אבקת סוכר. מפזרים גם מעט אבקת סוכר על מערוך או בקבוק יין.
מרדדים את הבצק לעובי הרצוי. עבדו במהירות כדי לשמור על הבצק קר. זכור שככל שאתה מגלגל אותם דק יותר, זמן הבישול קצר יותר. האם אתה רוצה ופלים או עוגיות? הבחירה שלך.
אופים את החבר ' ה האלה, בקבוצות במידת הצורך, על מחצלת אפייה מסיליקון על דף עוגיות עד שהם פשוט מזהיבים בקצוות, 8 עד 10 דקות. זה יכול להיות חכם לסובב את הסדין באמצע האפייה, תלוי בתנור שלך.
מוציאים מהתנור, נותנים להם להתקרר ולתת אותם לילדים לקשט. חוגגים את סומאק.