קיש תרד המבורגר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו קיש תרד המבורגר. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מכלמתכונים יש 18 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת צ'דר, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קיש תרד המבורגר, קיש תרד המבורגר, ו המבורגר קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מצננים את קרום הפאי לפחות 20 דקות לפני האפייה כדי למנוע הצטמקות.
דוקרים את קרום הפאי במזלג ומרפדים בשכבה כפולה של נייר אלומיניום ושכבת משקולות פאי או שעועית יבשה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקצה הקרום מזהיב, כ -10 דקות. מוציאים בזהירות את נייר הכסף והמשקולות ואופים עד שהקרום התייצב, כ -5 דקות נוספות.
מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון והבצל במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר פירורי, שחום באופן שווה וכבר לא ורוד.
מסננים וזורקים עודפי שומן. מקציפים את הביצים בקערת ערבוב עם המלח, הפלפל ואגוז המוסקט לתערובת אחידה.
מקציפים פנימה את השמנת הכבדה, ואחריה התרד ותערובת הבקר.
יוצקים לקרום הפאי המוכן ומפזרים גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקייה, 35 עד 45 דקות.
תן לעמוד 5 עד 10 דקות לפני החיתוך.