בריא וטעים: בולגור חיטה אפוי עם בטטות ושקדים
בריא וטעים: בולגור חיטה אפוי עם בטטות ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 379 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מרק עוף, פטרוזיליה, בטטותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בריא וטעים: סלט חיטה בולגור עם אבוקדו, צימוקים ושקדים, לימון ריחני חיטה עם שקדים קלויים, ו בריא וטעים: תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. משמנים קלות צלחת אפיית זכוכית 9x13 עם שמן זית.
בסיר בינוני, להביא מרק ומים לרתיחה. שמור את זה רותח בעוד מרכיבים אחרים מוכנים.
לקערת ערבוב גדולה, להוסיף חיטה בולגור, בצל, בטטות, פטרוזיליה, פרמזן, ו 1/3 כוס שקדים. מערבבים לשלב.
מוסיפים קינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים לשלב שוב.
יוצקים תערובת בורגול חיטה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
יוצקים מרק מחומם על תערובת בורגול חיטה. מכסים בחוזקה עם שתי שכבות נייר אלומיניום.
אופים 50 דקות. לחשוף, מפזרים שקדים שנותרו, ואופים 15 דקות נוספות.