בריטת אוכמניות
צריך מנה צמחונית בצד? בריטת אוכמניות יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אגוז מוסקט הקרקע, קמח, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בריטת אוכמניות, בריטת אוכמניות, ו אפרסק & אוכמניות אנקה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים אוכמניות, 1/3 כוס סוכר, מולסה, קליפת לימון, מיץ לימון, אגוז מוסקט, ציפורן, ו 1/2 כוס מים עד התערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות עד פירות יער יש לשחרר את המיצים שלהם ואת הטעמים מעורבבים, על 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב קמח, אבקת אפייה, מלח, ואת הנותרים 1 כף סוכר. עם האצבעות או בלנדר מאפה, לשפשף או לחתוך את החמאה לתוך תערובת הקמח עד פירורים גס טופס.
מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד שהתערובת יוצרת בצק רך (לא מערבב יתר על המידה).
זרוק 1/4-מנות כוס של הבצק לתערובת הפירות הבוערת. מכסים את המחבת ומבשלים עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז הכופתאות יוצא נקי, כ -15 דקות. כפית את הכופתאות חמות ופירות באותה מידה לתוך ארבע קערות ולטפטף את המנות עם שמנת אם תרצה.