קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בריסקט ברביקיו של ג'ף

בריסקט ברביקיו של ג'ף
בריסקט ברביקיו של ג'ף יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך חרדל, מלח כשר, שום מגורען, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: כריכי הבשר של ג'ף., המבורגר הבצל המקורמל של ג'ף, ו Negroni Classico של ג'ף פייל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 שבבי עץ mesquite מלוא החופן, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
בקערה, לערבב תבלינים יבשים יחד כדי להשתמש כמו לשפשף. להרטיב בריסקט עם מים. מעיל חזה שלם עם לשפשף התבלינים. הקש תבלינים לבשר עם הידיים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים גריל לחום עקיף, גחלים בנקאיות וספוגים שבבי עץ מסקיט במעגל סביב צידי הגריל. הגדר מחבת טפטוף עם מים במרכז הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים חזה בקר על מתלה הגריל מעל מחבת המים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שמור על טמפרטורת בישול בגריל בין 180 ל 220 מעלות F עד הסוף. אפשר על 45 דקות לקילו עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, הוספת גחלים חדשים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
לקבלת זיגוג מתוק, למרוח עם רוטב ברביקיו האהוב עליך במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן