קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום

בריסקט של ריצ'רד Blais עם כוסברה, פלפל שחור, וסוכר חום
מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך מתחת למחבת, מלח כשר, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את חזה הבקר מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים עם כוסברה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מחממים את השמן במחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון. צורב את החזה, מסתובב מדי פעם, עד שחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
הסר אותו לצלחת כדי להתקרר, מכוסה, על 20 דקות.
4
בינתיים, לארגן 2 ארוך חופף גיליונות של רדיד אלומיניום כי הם גדולים מספיק כדי לעטוף את חזה הבקר על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מחממים את התנור ל 300 ° F. בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום וחרדל כדי להפוך את הדבק. לשפשף את העטין עם הדבק ומניח על גבי יריעות נייר, מוודא כדי לקבל את כל פיסת הדבק האחרונה. בחוזקה לעטוף את חזה בקר בנייר כסף, כך לא להדביק חרדל יכול לברוח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את חזה הבקר על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה ומבשלים במשך 10 שעות. סכין קילוף צריך לנקב את הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
בואו להתקרר מעט.
8
תפתח את החזה, תחתוך ותגיש עם הפירה. שאריות חזה יכול להיות עטוף בחוזקה בניילון נצמד ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות