ברנדי ביף סטרוגנוף
בשר בקר מברנדי סטרוגנוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם סטייק בשר בקר, ברנדי, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 2-x 1/4 אינץ'.
לבשל סטייק ב 2 כפות שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה.
הסר סטייק ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
פטריות מטוגנות, פלפלים ובצלצלים במרגרינה במחבת על חום בינוני-גבוה עד למכרז.
הוסף ברנדי, ומיד להצית עם גפרור ארוך.
שלב שמנת חמוצה הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת ירקות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים סטייק, ומבשלים עד מחומם היטב. כדי לשרת, תערובת סטייק כפית על אטריות.