בשר Braciola
בשר Braciola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 611 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פטרוזיליה, קרוטונים בטעם סלט קיסר, סטייק פלנק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו בשר Braciola, Braciolan ונקניק רוטב יום ראשון, ו עוף ממולא, אין עצמות על זה: Braciola di Pollo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מקם קרוטונים ו-4 המרכיבים הבאים במעבד מזון או בבלנדר; תהליך עד שהתערובת יוצרת משחה.
מורחים תערובת באופן שווה על סטייק בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
להפשיל סטייק, מתחיל עם קצה צר, ועניבה עם חוט מטבח.
מפזרים באופן שווה עם פלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק רול, ומבשלים 8 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
יוצקים רוטב לתוך סיר חשמלי איטי 3 ליטר; למעלה עם גליל סטייק. לכסות ולבשל על 1 שעה גבוהה. להפחית את החום לנמוך; לבשל 5 שעות או עד סטייק הוא רך.
חותכים braciola ל 10 פרוסות.
בשר brachiola (brah-chee-oh-lah) מתייחס חתך של בשר, בדרך כלל סטייק האגף, כי הוא עקף עם פירורי לחם, גבינה, ועשבי תיבול לפני שהוא מגולגל ולאט לאט אפוי.