בשר, בולגור ואורז דולמאדס
בשר, בולגור ואורז דולמאדס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בולגור, פחות נתרן מרק עוף, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אורז אסייתי בולגור, אורז בר & מילוי בולגור, ו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון, ולעבד עד טחון.
מערבבים את תערובת שומר עם בשר בקר, אורז, בולגור ושמן. חצאי עגבניה באח על תערובת; להשליך את העור.
מפזרים תערובת בשר עם פלפל ומלח; מערבבים לשלב.
יש לשטוף את עלי הענבים מתחת למים קרים; לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
הסר גבעולים, ולהשליך. כף 1 כף מעוגלת של תערובת בשר על מרכז כל עלה ענבים. להביא 2 נקודות מנוגדות של עלה למרכז, לקפל מעל מילוי. החל מ 1 צד קצר, להפשיל עלה בחוזקה, ג ' לי רול אופנה. חזור על הליך עם עלים ענבים שנותרו.
מניחים עלי ענבים ממולאים קרובים זה לזה, צדי התפר למטה, בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול.
מוסיפים מרק ומיץ; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. בזהירות להסיר dolmades מחבת.
מערבבים עמילן תירס ומים. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך מרק; מביאים לרתיחה; לבשל במשך 1 דקה. מערבבים בשמיר.
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.