בשר בקר איטלקי בדלי
המתכון בשר איטלקי בדלי מוכן בעוד כ-18 שעות ו-5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 270 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . אם יש לך מרק בשר בקר, pepperoncini, ירקות כבושים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Bucket O ' Bones, סלט דלי, ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלי ב 3 1/2 ליטר בישול איטי, ומוסיפים ירקות מעורבים כבושים, pepperoncini, תערובת רוטב איטלקית, מרק בשר. מערבבים כדי למזג, לכסות, ומבשלים על נמוך במשך 18 שעות (כן, 18 שעות - טיימר אור עובד טוב אם אתה לא רוצה להישאר עד חצות כדי להפעיל אותו).
כדי לשרת, להסיר צלי מן הבישול האיטי. במידת הצורך, פרוס אותו לסנדוויצ ' ים, אבל זה בדרך כלל פשוט מתפרק.
מניחים את הירקות הכבושים ופפרונצ ' יני בקערה כדי לשרת יחד עם הבשר.