בשר בקר בסיסי בתנור הולנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 532 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לך קמח, שום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו בקר בתנור הולנדי, תבשיל בקר הולנדי, ו תנור הולנדי-בקר מטוגן וירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים חזה בקר עם מלח מתובל ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. צרוב חזה בשמן חם עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
להעביר חזה בקר לצלחת גדולה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בתנור ההולנדי עד שהירקות מתרככים, כ -6 דקות. החזר את בריסקט לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
להקציף מרק בשר, קטשופ, סוכר חום, חומץ, אבקת צ ' ילי, עלי דפנה, ופלפל קאיין יחד בקערה; תערובת מרק טפטוף מעל בריסקט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
סוכר חום
עלי דפנה
מרק בשר
קטשופ
חומץ
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מביאים תערובת בשר לרתיחה; להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים עד בשר רך מאוד בקלות מתפרק כאשר משך עם מזלג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
6
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
7
מעבירים בקר למגש, שומרים נוזלים בתנור ההולנדי. פרוסת בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
8
לטאטא מים וקמח יחד בקערה קטנה; מערבבים לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה עד שהרוטב מתעבה.
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתף משפחת Bunnell סירה הר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.