בשר בקר ברוטב
מתכון בשר בקר ברוטב יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 2 שעות ו -20 דקות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 229 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. אם יש לכם מים, שמן קנולן, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזה בקר עם רוטב חמוציות, חזה עם רוטב, ו בריסקט עם רוטב חמוציות.
הוראות
בתנור הולנדי, חזה חום בשמן משני הצדדים על אש בינונית-גבוהה; מסננים.
שלב מים חמים ותערובת מרק; יוצקים מעל חזה. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את החזה לפלטת הגשה.
תן לעמוד במשך 10-15 דקות. בינתיים, שלבו עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. פורסים דק בשר על פני התבואה; מגישים עם הרוטב.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לגייר מרדית סירה. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 43 דולר.
לגייר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון רוטן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרוניה הצפונית עם התבלינים והפלפל הלבן והניחוחות הסגולים שלה, אך יש בה יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שלעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.