בשר בקר ובייקון לו מיין
בשר בקר ובייקון לו מיין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 607 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, כרובית, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו בייקון לו מיין, דל שומן בשר נמוך מיין, ו בקר לו מיין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מוציאים למגבות נייר לניקוז. מחק טפטופים. באותה מחבת, מוקפץ בקר ב 1 כף שמן עד שכבר לא ורוד, כ -2 דקות.
הסר מיצי בקר ומחבת; להתחמם.
באותה מחבת הקפיצו את הברוקולי, הכרובית, הגזר, הבצל והג ' ינג ' ר בשמן שנותר למשך 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, ערמוני המים והשום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות. ממיסים מרק במים רותחים; מערבבים לירקות.
מערבבים פנימה רוטב סויה ובשר בקר עם מיצי מחבת.
שלב עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מערבבים בייקון וספגטי.