קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

בשר בקר ובירה של אמא

בשר בקר ובירה של אמא
צריך משקאות ללא חלב? הבשר והבירה של אמא יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם רוזמרין, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבשר, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, פונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הבשר מן הסיר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את הבצל והשום לסיר; מבשלים ומערבבים עד שקופים ומתחילים להשחים. להחזיר את הבשר הסיר, ויוצקים את הבירה והמים לוודא לשחרר כל פיסות מזון מתחתית המחבת. מתבלים ברוזמרין, שמיר ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
מיםמים
בירהבירה
שמירשמיר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
5
מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 1 1/2 שעות.