בשר בקר וכוכב מרק אטריות אניס
בשר בקר וכוכב מרק אטריות אניס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 781 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מרק בשר בקר, רוטב סויה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק גזר וכוכב אניס, מרק גזר עם כוכב אניס, ו מרק גזר קרמי עם כוכב אניס.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב צלעות עם רוטב סויה, ג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, וכוכב אניס. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה עד 1 יום, ערבוב מדי פעם.
ב8-qt. סיר עם מכסה ovenproof, שמן חום גבוה עד כמעט עישון. הרם צלעות מן המרינדה (שמור מרינדה) וחום מכל הצדדים, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מוסיפים מרינדה, מרק, ו 2 כוסות מים. לכסות סיר; להביא לרתיחה. מבשלים בתנור עד הבשר הוא רך מאוד, על 3 שעות.
להסיר עצמות מצלעות ולהשליך.
חותכים בשר צלעות גדול יותר לחתיכות כדי להפוך 4 מנות שוות. רזה עודף שומן מן השטח של מרק אם אתה רוצה. להחזיר בשר למרק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להוסיף בוק צ ' וי; בואו לשבת, מכוסה, כמה דקות לנבול.
בינתיים, להביא 2 qt. סיר מים לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים עד למכרז, כ -3 דקות לטריות ו -8 דקות לייבוש.
אטריות ניקוז אבל לא לשטוף. לחלק באופן שווה בין 4 קערות הגשה. למעלה עם חתיכות צלעות ובוק צ ' וי, חלוקת באופן שווה, ומצקת על 1 1/2 מרק כוסות לתוך כל קערה.
הפוך קדימה: פעם צלעות מבושלות (דרך שלב 3), צמרמורת לילה ועד 2 ימים קדימה.
הסר כל שומן מוצק על גבי. כפי שהורה בשלב 4, להסיר עצמות לחתוך בשר לחתיכות. לחמם בשר מרק על חום בינוני, להוסיף בוק צ ' וי, ולהמשיך עם צעד