בשר בקר ופלפלים ברושט
בשר בקר ופלפלים ברושט הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 210 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, תבליני אירווין תיבול רוטיסרי מעושן, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 86%. נסו בקר קנטון עם פלפלים, מוקפץ בקר מנדרינה עם פלפלים, ו מוקפץ בקר מהיר עם פלפלים עבור מתכונים דומים.
הוראות
שוטפים את הבשר כדי להסיר ריחות לא רצויים ומייבשים במגבת נייר. מתבלים את הבשר בתיבול רוטיסרי מעושן ומשפשפים היטב. מכסים בניילון ומניחים לשבת במשך 25 דקות.
חותכים את הבשר לקוביות בגודל 1 אינץ', ואז מניחים את הבשר בקערה ויוצקים פנימה 1/2 כוס מהיין האדום (שומרים את 1/2 הכוס השנייה), ונותנים למרינדה לפחות 2 שעות או לילה, אם אפשר בקירור.
הקציפו יחד את היין האדום שנותר, את רוטב הווסטרשייר ואת שמן הזית להכנת רוטב.
מניחים פלפלים אדומים, פלפלים צהובים ובצל על שיפוד בסדר הזה: פלפל אדום, בקר, בצל, בקר, פלפל ירוק, בקר וכו'. (עם 3 קילו בשר כנראה שיהיו לכם כ-48 קוביות בקר, כך שתוכלו לשים 3 או 4 קוביות בקר לשיפוד.) צולים מכל הצדדים, מברישים ברוטב בזמן שהוא מתבשל.
תנו לירקות להתקרמל ולהשחיר מעט בשר בקר, והקפידו לא להישרף.