בשר בקר מגורר ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 272 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר חום, רוטב עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. נסו צלי בקר על הברביקיו, תבשיל בקר ברביקיו, ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בצל, רוטב עגבניות, סוכר חום, חומץ, אבקת צ ' ילי, רוטב סויה, מלח וחרדל יחד בסיר איטי; להוסיף צלי. כף תערובת בצל מעל הבקר לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מבשלים גבוה במשך 7 שעות. לגרוס בשר בתנור איטי עם זוג מזלגות. המשך בישול 1 שעה יותר.