בשר בקר מזוגג סויה
בשר בקר מזוגג סויה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא קטשופ עגבניות, ברנדי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר מזוגג סויה, המבורגר בקר מזוגג סויה, ו בשר בקר מזוגג סויה ושעועית ירוקה.
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, בליץ את השום, צ 'ילי וג' ינג ' ר בבלנדר עד קצוץ דק.
מוסיף את רוטב הסויה או טריאקי וקטשופ, ואז דופק עד מעורבב לחלוטין.
שים את הבשר בצלחת ולמרוח על המרינדה. השאר במקרר להשרות עד 24 שעות, עוד יותר טוב.
כדי לבשל את הבשר, להדליק את הברביקיו, כאשר הלהבות שוככות וגחלים זוהרות, להניח אותו צד שומן למטה ו char במשך כ 5 דקות כדי לקבל רוחש שומן. הפוך אותו ומבשל במשך 40 דקות עבור בינוני נדיר, מפנה מדי פעם עד כל הצדדים חרוכים. אם ברביקיו יש מכסה, להשתמש בו עבור טעם מעושן. כמה דקות לפני לוקח את הבשר, לטפטף מעל ברנדי או בורבון (אם שימוש) כדי להביור הבשר.
הרם את הבשר על לוח, לכסות בנייר כסף ולהשאיר לנוח לפחות 10 דקות. חותכים את הבשר לפרוסות כמו צלי ומגישים עם כל מיצים.