קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בשר בקר מזוגג סויה

בשר בקר מזוגג סויה
בשר בקר מזוגג סויה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא קטשופ עגבניות, ברנדי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר בקר מזוגג סויה, המבורגר בקר מזוגג סויה, ו בשר בקר מזוגג סויה ושעועית ירוקה.

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, בליץ את השום, צ 'ילי וג' ינג ' ר בבלנדר עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיף את רוטב הסויה או טריאקי וקטשופ, ואז דופק עד מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
3
שים את הבשר בצלחת ולמרוח על המרינדה. השאר במקרר להשרות עד 24 שעות, עוד יותר טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
כדי לבשל את הבשר, להדליק את הברביקיו, כאשר הלהבות שוככות וגחלים זוהרות, להניח אותו צד שומן למטה ו char במשך כ 5 דקות כדי לקבל רוחש שומן. הפוך אותו ומבשל במשך 40 דקות עבור בינוני נדיר, מפנה מדי פעם עד כל הצדדים חרוכים. אם ברביקיו יש מכסה, להשתמש בו עבור טעם מעושן. כמה דקות לפני לוקח את הבשר, לטפטף מעל ברנדי או בורבון (אם שימוש) כדי להביור הבשר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הרם את הבשר על לוח, לכסות בנייר כסף ולהשאיר לנוח לפחות 10 דקות. חותכים את הבשר לפרוסות כמו צלי ומגישים עם כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה