בשר בקר מעושן ארבעה פלפל
המתכון מעושן ארבעה פלפל בשר בקר בריסקט מוכן בערך 5 שעות ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. לך לחנות ותביא פלפל לימון, חזה בקר גזוז היטב, פלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכונים דומים: חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.
הוראות
מכסים שבבי עץ עם מים; להשרות 30 דקות.
מסננים שבבי עץ. הכן וחום מעשן באמצעות שבבי עץ. (עבור מעשן פחם, להשתמש 5 קילו לבנות פחם.)
בקערה קטנה, מערבבים פלפל שחור, פלפל לבן, פלפל אדום ופלפל לימון. לשפשף תערובת פלפל לתוך כל הצדדים של בשר בקר.
מדף מעשן מברשת עם שמן צמחי.
מניחים בשר בקר על המדף. לכסות ולעשן בשר על 4 שעות.
מברשת בקר עם רוטב ברביקיו. עשן על 1 שעה יותר או עד מדחום בשר קורא 71°.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Kongsgaard הדסון ויניארד סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 180 דולר לבקבוק.
![Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah]()
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah