קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

בשר בקר מעושן ארבעה פלפל

בשר בקר מעושן ארבעה פלפל
המתכון מעושן ארבעה פלפל בשר בקר בריסקט מוכן בערך 5 שעות ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. לך לחנות ותביא פלפל לימון, חזה בקר גזוז היטב, פלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכונים דומים: חזה בקר מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.

הוראות

1
מכסים שבבי עץ עם מים; להשרות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מסננים שבבי עץ. הכן וחום מעשן באמצעות שבבי עץ. (עבור מעשן פחם, להשתמש 5 קילו לבנות פחם.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3
בקערה קטנה, מערבבים פלפל שחור, פלפל לבן, פלפל אדום ופלפל לימון. לשפשף תערובת פלפל לתוך כל הצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מדף מעשן מברשת עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
מניחים בשר בקר על המדף. לכסות ולעשן בשר על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מברשת בקר עם רוטב ברביקיו. עשן על 1 שעה יותר או עד מדחום בשר קורא 71°.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Kongsgaard הדסון ויניארד סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 180 דולר לבקבוק.
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah