בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב פטריות בר
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? פילה בקר מצופה פורצ'יני ברוטב פטריות בר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה המקל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Ooey-דביק חמאת בוטנים-בראוניז שוקולד כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, ו פולנטה פטריות בר עם רוטב פורצ'יני.
הוראות
מניחים 1/2 פטריות כוס בבלנדר; תהליך עד הקרקע דק. לקצץ שומן מ tenderloin.
מפזרים בשר עם פטריות טחון, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף בשר; לבשל 1 דקה מכל הצדדים או עד השחמה.
מניחים tenderloin על מחבת broiler מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מדחום בשר מגיע 145 (בינוני נדיר) כדי 160 (בינוני).
מניחים פילה על מגש, ומכסים בנייר כסף.
מערבבים מים רותחים ו 1 פטריות כוס בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים פטריות דרך מסננת כותנה מצופה לתוך סיר בינוני, שומר השריה נוזלית; קוצצים פטריות גס. מביאים שמורות השריית נוזל לרתיחה, ומוסיפים פטריות קצוצות. להפחית את החום, ומבשלים עד 1 כוס (כ 12 דקות).
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, וחמאה, ערבוב עם מקצף עד החמאה נמסה.