בשר בקר משומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר משומר. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר בקר משומר, בשר בקר משומר, ו בשר בקר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום גבוה.
מוסיפים את הבשר המשומר ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד שהוא משחרר קצת שומן וחום מעט, על 3 דקות. מערבבים את הבצל, פלפל ותפוחי אדמה ומבשלים, ללא הפרעה, עד חום פריך בתחתית, על 6 דקות. המשך בישול, הפיכת החשיש כפי שהוא חומים באופן שווה, על 15 דקות יותר.
בינתיים, לחמם את החמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את הביצים בצד שטוף שמש למעלה או מעל קל; מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פרוסות הגבינה על גבי החשיש, להפחית את החום ולתת לשבת עד הגבינה נמסה, על 1 דקה. כדי לשרת, מעל כל חלק של חשיש עם ביצה מטוגנת.