בשר בקר עם קרם חזרת שום
בשר בקר עם קרם חזרת שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, פלפל סדוק, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם קרום שום חזרת-וצלוי, בשר טנדרלוין עם קרם חזרת, ו שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לחתוך ולזרוק הרביעי העליון של ראש שום.
טפטוף שום חשוף עם שמן ומפזרים 1/4 כפית מלח, ואז לעטוף את הראש בחוזקה בנייר כסף. צלי שום עד למכרז, על 1 1/4 שעות, ואז לפתוח לסכל וקריר.
בעוד שום צולים, קרם רתיחה ב 1 1/2-ל 2 ליטר סיר כבד, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 3/4 כוס, 20 עד 25 דקות, ואז להעביר קערה.
לסחוט שום לתוך קערה קטנה, להשליך עורות, ו מחית יחד עם חזרת, פלפל, ונותר 1/2 כפית מלח באמצעות מזלג.
מערבבים תערובת שום לתוך שמנת, ואז לצנן עד מוכן לשימוש.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-475 ° F.
פט טנדרלוין יבש. מערבבים יחד פלפל, בויון, מלח, קורנפלור, אורגנו, אבקת שום, ופפריקה בקערה קטנה. לשפשף שמן על כל tenderloin, ואז מפזרים תערובת תבלינים, משפשף אותו לתוך בשר. שים tenderloin על מתלה במחבת צלייה לצלות 10 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 218° ומבשלים עד מדחום מוכנס באלכסון לתוך מרכז אוגרי בשר130, 20 עד 25 דקות עבור בינוני נדיר.
תן בשר לעמוד על המדף במחבת 10 דקות לפני ההגשה.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומגישים עם שמנת חזרת שום.