בשר בקר עם רוטב Tomatillo צ'יפוטלה
בשר בקר עם רוטב Tomatillo צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 457 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם שום, עגבניות, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צ'יפוטלה מייפל ברביקיו חזה בקר, צ'יפוטלה מייפל ברביקיו מתכון חזה בקר, ו צ'יפוטלה-ליים עוף צלוי עם רוטב Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את tomatillos, פלפלים צ ' יפוטלה, רוטב עגבניות, מים, מלח, וסוכר חום בקערת העבודה של מעבד מזון, ולהשתלב עד חלקה. תניח את התערובת בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר לחץ עם המכסה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל ושום עד הבצל הם שקופים, כ 3 דקות. זרוק את חזה הבקר לתוך סיר הלחץ, וצרוב אותו משני הצדדים.
יוצקים את תערובת tomatillo מעל חזה הבקר, מביאים לרתיחה, ומניחים את המכסה על התנור. כאשר הלחץ עולה, להגדיר את החום כך תנור מפתחת לחץ בינוני, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות.
אפשר לסיר לשחרר לחץ בכוחות עצמו (ללא שימוש בשחרור מהיר), ולהסיר את חזה הבקר.
מגישים חם, עם רוטב tomatillo בצד.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לוק סירה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.