בשר בקר עם רוטב פורט
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 47%. מתכונים דומים: צלי בקר עם רוטב פורט, פילה בקר צלוי ברוטב פטריות-פורט, ו צלי בקר עם רוטב פטריות פורט.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את הבקר והמרק לתנור הולנדי בן 6 ליטר, מוודאים שהבקר מכוסה לחלוטין בציר, ומכסים בנייר כסף ומשאירים פתח קטן לאדים להימלט. תקעו חור קטן בנייר הכסף והכניסו מדחום לקריאה מיידית לבשר. מבשלים על אש נמוכה עד שהבקר מגיע ל 125 מעלות צלזיוס, 55 עד 60 דקות.
מעבירים את הבקר לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
בסיר בינוני מביאים את הנמל לרתיחה ואז מצמצמים עד לכ - 1/3 כוס.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה פורסים את הבקר, מעליו רוטב ומקשטים בפטרוזיליה.
מה גורם למתכון הזה לשיר באמת: מכיוון שהבקר מובא לטמפרטורה כל כך לאט, הוא רך מאוד. זה יגרום כריך סטייק רוצח.