קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

בשר בקר עם רוטב פורט

בשר בקר עם רוטב פורט
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 47%. מתכונים דומים: צלי בקר עם רוטב פורט, פילה בקר צלוי ברוטב פטריות-פורט, ו צלי בקר עם רוטב פטריות פורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את הבקר והמרק לתנור הולנדי בן 6 ליטר, מוודאים שהבקר מכוסה לחלוטין בציר, ומכסים בנייר כסף ומשאירים פתח קטן לאדים להימלט. תקעו חור קטן בנייר הכסף והכניסו מדחום לקריאה מיידית לבשר. מבשלים על אש נמוכה עד שהבקר מגיע ל 125 מעלות צלזיוס, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנור הולנדיתנור הולנדי
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מעבירים את הבקר לקרש חיתוך ומניחים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
בסיר בינוני מביאים את הנמל לרתיחה ואז מצמצמים עד לכ - 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להגשה פורסים את הבקר, מעליו רוטב ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
בקרבקר
7
מה גורם למתכון הזה לשיר באמת: מכיוון שהבקר מובא לטמפרטורה כל כך לאט, הוא רך מאוד. זה יגרום כריך סטייק רוצח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בקרבקר