בשר בקר עם ריבת שום מרלו
בשר בקר עם ריבת שום מרלו הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 112 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 3400 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ריבת שום ומרלו, עירית, ריבועי פוקצ'ה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגיות Thumbprint מלאות ריבה כקינוח. נסו Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, שום אפיק בשר טנדרלוין, ו טנדרלוין בקר צלוי עם רוזמרין ושום (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה, כבדה התחתון ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל כשרים; מניחים במחבת, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, 5 דקות או עד משחימים היטב מכל הצדדים.
להעביר מחבת לתנור, ואופים 20 עד 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושמים 145 (בינוני נדיר) או במידה הרצויה של doneness.
הסר מחבת; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
חותכים בשר ל-24 פרוסות דקות.
מניחים על פרוסות בגט, ומעל כל אחד עם 1 כף שום ו-מרלו ריבה.