בשר הויסין עם רוטב פטריות שיטאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל Hoisin בשר עם רוטב פטריות שיטאקי. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 460 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, יין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, סטייק צלע עם רוטב פטריות שיטאקי, ו בס מוקפץ עם רוטב פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב הויסין, יין, זנגביל, ו 1 שן שום במנה רדודה.
מוסיפים את הסטייקים; מכסים ומרינים במקרר 2 שעות, הופכים סטייקים מדי פעם.
מערבבים מים ופטריות בסיר; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
הסר פטריות מחבת עם כפית מחוררת, שומר נוזלים. להיפטר מגבעולי פטריות; לחתוך כובעים לרבעים, ולהניח בצד. מביאים נוזל פטריות לרתיחה; לבשל עד מופחת 1/3 כוס (כ 5 דקות).
הסר סטייקים מן המרינדה; להוסיף מרינדה לנוזל פטריות מופחת; להפריש.
מניחים סטייקים על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. להפריש ולשמור חם.
מחממים את שמן השומשום במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל ירוק, ו 1 שן שום; קצוץ 2 דקות.
מוסיפים תערובת מרינדה, ומבשלים 2 דקות.
חותכים את הסטייקים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. סדר סטייק על כל אחד 2 צלחות, העליון עם רוטב פטריות.